Meille töihin

Tule osaksi porukkaamme – meillä on reilun tekemisen meininki

Harjanti Oy on maanrakennukseen, kuljetuspalveluihin ja merikuljetuksiin erikoistunut monitoimityritys. Toimimme pääasiallisesti Uudenmaan alueella ja lähiseuduilla. Meillä työskentelet nykyaikaisella kalustolla ja reilussa työyhteisössä.

Avoimet työpaikat

Kaivinkoneen perämies

Kaivinkoneen perämies

Haemme joukkoomme osaavaa ja jo jonkin kokemusta omaavaa kaivinkoneen perämiestä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja kohteet vaihtelevia. Kohteemme sijaitsevat Uudenmaan alueella….

Kaivinkoneenkuljettaja

Kaivinkoneenkuljettaja

Haemme joukkoomme ammattitaitoista ja ahkeraa kaivinkoneenkuljettajaa. Tarjoamme sinulle: Kilpailukykyisen palkkauksen Mielenkiintoisen työympäriston ja työyhteisön Osaavalle tekijälle vakituisen työsuhteen Työmaat Uudenmaan…

Työnjohtaja pääkaupunkiseudun maanrakennustyömaalle

Työnjohtaja pääkaupunkiseudun maanrakennustyömaalle

Etsimme kahta työnjohtajaa pääkaupunkiseudun rakennustyömaalle. Mikäli olet joukkuepelaaja, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn, myös paineen alla, olet oikea hakija tähän tehtävään….

Lisäksi haemme

  • Vastaavaa mestaria tuulipuistojen työmaille
  • Työmaainsinööriä tuulipuistojen työmaille

Jätä avoin hakemus

Mikäli tällä hetkellä ei ole avoinna sinua kiinnostavaa paikkaa, voit halutessasi jättää myös avoimen hakemuksen. Lähetä sähköpostia ja liitä siihen vapaamuotoinen hakemus ja CV mukaan. Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi, koulutuksestasi, minkälaisesta työstä olet kiinnostunut sekä aiemmasta työkokemuksestasi.